Tvrtka

O nama!

Iz naše skraćenice ste sigurno mogli zaključiti da ste na web- stranice jedne internacionalne, trgovačke tvrtke koja se bavi poslovanjem u prehrambenom sektoru trgovinom mesa,voća i povrća najbolje kvalitete.

ITC Food prodaje proizvode osobno kontroliranih dostavljača iz država s najstrožim kontrolama i najvišim standardom.

Meso dolazi od naših kontroliranih i certificiranih partnera iz Europske Unije, a voće i povrće od kontroliranih poljoprivrednika i partnera iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

ITC Food se bavi prodajom svježeg i smrznutog mesa i distribucijom suhomesnatih proizvoda iz Hrvatske pod brendom „Delminium“, koji su npr. Dimljeni but „Pršut“, dimljena potrbušina „Panceta“, dimljeni vrat “Buđola“ itd.

Nudimo našim kupcima sve što im je potrebnoi radimo na dugim i sretnim odnosima s našim klijentima. ITC Food živi za svoje kupce i dosad je imao samo zadovoljne klijente.

S našim geslom „Price Quality Satisfaction“  želimo Vam pokazati recepturu našeg uspjeha za zadovoljstvo i duge radne veze.

U cijeloj smo EU sa kupcima i dostavljačima u radnim i prijateljskim odnosima. Povezanost i lojalnost je za nas i naše partnere velike vrijednosti i sa svima radimo na duge staze.

 

Vaša prednost kod nas je:

Velik izbor od osobno kontroliranih i dugoročnih partnera

Povoljne cijene

Stroge kontrole

Profesionalno savjetovanje na sljedećim jezicima: njemački,engleski,talijanski,hrvatski,srpski, makedonski,crnogorski

Sigurna i brza dostava „just in time“

Poslovi sa sigurnim plaćanjem